nyelvtanfolyamok

Tekintse meg alább a kurzusok teljes skáláját

A magánóra ismertetὅ jegyei a következök:
– A tanár teljes figyelme
– Rugalmas órarend
– Az órák az Ön igényeihez és nyelvi tudásszintjéhez vannak alakítva, mint például levélírás és olvasás, önéletrajz készítése, állásinterjú gyakorlása, telefonbeszélgetés, szövegértés.
– Élményszerü és stresszmentes órák
– Korhatár nélkül
– Személyesen vagy Skype-on keresztül
Mikor?
Bármikor elkezdhetö az év folyamán.

 

A duo óra ismertetὅ jegyei a következök:

– A tanár teljes figyelme
– Rugalmas órarend
– Az órák az Önök igényeihez és nyelvi tudásszintjéhez vannak alakítva, mint például levélírás és olvasás, e-mail írás/megválaszolás, önéletrajz készítése, állásinterjú gyakorlása, telefonbeszélgetés, szövegértés.
–  Élményszerü és stresszmentes órák
– Korhatár nélkül
– Személyesen vagy Skype-on keresztül

Mikor?

Bármikor elkezdhetö az év folyamán

A Skype óra ismertetὅ jegyei a következὅk:

-A tanár teljes figyelme
-Kényelmesen az Ön otthonában utiköltség  és idὅveszteség nélkül
-Az órák az Ön igényeihez és nyelvi tudásszintjéhez vannak alakítva, mint például levélírás és olvasás,  e-mail írás/megválaszolás, önéletrajz készítése, állásinterjú gyakorlása, telefonbeszélgetés, szövegértés.
-Élményszerü és stresszmentes órák
-Az órák idὅtartama: 45 perc vagy 90 perc
-Korhatár nélkül
-Személyesen vagy kiscsoportban Skype-on keresztül

Mikor?

Bármikor elkezdhetὅ az év folyamán

Innovatív és hatékony módszer egy nyelv megtanulására. Az egy napos tréning azoknak szól, akik munkájuk miatt nem tudnak heti rendszerességgel órát venni vagy azoknak, akik viszonylag gyorsan el szeretnék érni a következő szintet. A képzés egy egyedi programból áll, amelyet kifejezetten az Ön számára állítunk össze. Egy orientálódó konzultáció alapján testreszabott programot készítünk Önnel együtt, amelyet német, holland vagy magyar nyelven tudunk nyújtani. Az egész napos tréning 6 órából áll, reggel 9 és 15 óra között, egy kávé- és ebédszünettel.

Mikor?

Általában néhány héten belül elkezdheti a nyelvtanfolyamot, de ez az Ön igényeitől és az idöbeosztasától függ.

Szeretne többet tudni ezzel a lehetöséggel kapcsolatban? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@taalstudio.eu vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Kinek ajánlott?

A Taalstudio Tina specializálódott az általános és középiskolások oktatására is, ezért ez a lehetöség elsὅsorban iskolásoknak ajánlott, akiknek nehézségük akadt a házi feladat megírásában vagy segítségre van szükségük a dolgozatra való felkészülésben.

A fὅbb ismertetὅ jegyek a következők:

– jobb eredmények az tanulásban

– több siker és önbizalom az iskolában

– kevesebb stressz a házi feladat miatt

– rendszeres visszajelzés a szülőknek / hozzátartozóknak

– Az órák időtartama: 45 perc vagy 90 perc.

Mikor?

Bármikor elkezdhetö az év folyamán.

Jelentkezni lehet az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

 

Speciális ajánlat

5-hetes challenge

-10 x 45 perces vagy 5 x 90 perces óra
-szintfelmérő beszélgetés
-a tanár teljes figyelme
-1 az 1-ben órák
-5x otthoni gyakorlás
-online vagy offline 
-nyelvek: német, angol, holland vagy magyar
-50%-os akciós ajánlat € 560,00 helyett € 280,00/ fő áron.

 

Kinek ajánlott?

A csoportos órát elsösorban azoknak ajánlom, akik inkább csoportban, mint egyedül tanulnak. A csoportok kisebb, 3-8 fös létszámmal indulnak, aminek nagy elὅnye, hogy ugyan többen vannak, mégis viszonylag hamar sorra kerül az ember, úgymond szóhoz jut, így nem kell 10-15 percet várnia, mint egy nagyobb létszámú csoportnál.

Órarend:

Üzleti nyelvoktatás

Az üzleti nyelvi képzést személyre szabottan és az adott munkahelyi szituációhoz igazítva biztosítunk. A nyelvtanfolyam az adott helyszínen/ munkahelyen/cégnél van. A kurzus indulási nyelvi szintjét az Európai Referenciakeret alapján határozzuk meg. Minden egyes tanfolyam elött van egy szintfelmérὅ interjú, hogy meghatározzuk a kezdő nyelvi szintet és a tanulási célokat. Miután összegezzük a beszélgetés eredményeit és a elérendö célt, az ügyfél kívánságait figyelembe véve készítünk egy megfelelő árajánlatot.

Mikor?

Bármikor elkezdhetö az év folyamán.

Szeretne többet tudni ezzel a lehetöséggel kapcsolatban? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@taalstudio.eu vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

extrák

Workshop

Különböző szintű workshop. Azoknak ajánlom ezt a lehetőséget, akiknek munkájuk vagy tanulmányaik mellett kevés idejük van egy hosszabb ideig tartó kurzusra járni, de mégis szeretnének egy kicsit gyakorolni az adott nyelven.

Vagy azok számára, akik a nyelvtudásukat egy kicsit fel akarják frissíteni vagy esetleg a már megtanultakat elmélyíteni. Nincs felesleges elmélet, csak gyakorlatias interaktiv feladatok.

Workshop DE OF HET

Mikor?

        -2024. január 29.

Meddig tart?

       -két hétig, február 11.-ig

Hogyan zajlik?

Egy zárt Facebook csoportban minden nap 10 óra elött kap egy üzenetet, egy megosztást. A legtöbb esetben egy interaktív gyakorló feladatot is kap a magyarázat mellé.

Ha esetleg nincs aznap ideje a feladatot megcsinálni, akkor a megosztások később is visszanézhetőek, a gyakorlatokat pedig az Önnek megfelelö időpontban megcsinálhatja.

Minden pénteken kap egy összefoglalást e-mailben, így semmiről sem marad le.

Mennyibe kerül?

 • € 95.00

Jelentkezhet a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

Nyelvi kávézó

A Nyelvi kávézó (Taalcafé) a nyelvtanulás egyfajta kiegészítése egy csésze kávé mellett.

Itt olyan emberek ülnek le “egy asztalhoz” kávézni, akik már egy kicsit, egy kicsit jobban, egészen jól vagy épp anyanyelvi szinten beszélnek az adott idegen nyelven. A különbözö anyanyelvü emberek vagy tanulók kötetlenül beszélgethetnek egymással, nyelvi játékokat játszhatnak valamint könyvet és újságot olvashatnak.

A Nyelvi Kávézó beszélt nyelve mindig egyértelműen meg van jelölve, lehet holland, magyar vagy német. Az esemény online, a ZOOM-on zajlik, pénteken este 19 és 20 óra között.

A részvétel € 100.00/10 alkalom, aminek átutalásával tud regisztrálni az eseményre.

Szeretne részt venni? Küldjön üzenetet vagy egy e-mailt az info@taalstudio.eu címre vagy töltse ki a jelentkezési formanyomtatványt és mi e-mailben küldjük a linket a workshophoz.

Dátumok:

 

magyar

 

 

 1. 2024.05.09.
 2. 2024.05.16.
 3. 2024.05.23.
 4. 2024.05.30.
 5. 2024.06.06.
 6. 2024.06.13.
 7. 2024.06.20.
 8. 2024.06.27.
 9. 2024.07.04
 10. 2024.07.11.
  
     
     
     
     
     
    
     
     
     
     
     
   
    
    
    
    
    
    

Szeretettel várjuk.

nyelvtanfolyamok & tankönyvek

Holland nyelvtanfolyam

Tankönyvek

A holland nyelv egy Nyugat-Germán nyelv, Hollandia, Belgium és Szurinám lakosai többségének az anyanyelve. Az Európai Unióban közel 23 millió ember számára az elsö, további 5 milliónak a második nyelv.

Nederlands is een moeilijke taal ( a holland egy nehéz nyelv)……mondják sokan, pedig ez nem így van. Az igaz, hogy a magyar és a holland nem egy nyelvcsaládból származik, ezért a szókincsben, a mondatalkotásban és a nyelvtanban vannak különbségek, viszont ha valaki tanult már németet vagy angolt, rögtön észreveszi a hasonlóságokat és gyorsabban megy a nyelvtanulás. Ha valakinek ez a nyelv az elsö idegen nyelve, akkor sok kitartásra, türelemre  és szorgalomra van szüksége, de ez így van bármilyen más nyelv esetén is. A nyelvtanfolyam egy olyan hely a nyelvtanuló számára, ahol egy biztonságos nyelvi közegben gyakorolhatja a már megtanultakat, ahol nem baj, ha hibázik, mert ugye a hibákból is lehet tanulni….-mondja a holland. És még egy önismereti tréningen is részt vesz mindeközben.

A nyelvtanulásban fontos tényezö az elhatározás, hogy tanulni szeretné a nyelvet. A legtöbben a külföldi munkakeresés miatt választják a holland nyelvet és nagyon jól is teszik. Mivel a világnyelv az angol, így egyre többen beszélik is azt, ami valljuk be öszintén, hogy egy nagyszerü dolog, hiszen így az emberek könnyebben megértik egymást, gyorsabb az információváltás. De ha a holland munkaadó választás elé kerül, hogy melyik munkavállalót vegye fel, akkor egészen biztos, hogy azt választja, aki beszél hollandul, mint azt, aki nem.

A következö lépés megtervezni, hogy mennyi idöt szánunk a célunk eléréséhez. Ahhoz, hogy célba érjünk, sokat kell tanulni, szavakat, nyelvtant, szófordulatokat és kifejezéseket. A szótanulásra több módszert is tudunk javasolni, de az egyik legjobb a szókártya, mert költséghatékony és amíg a kis kártyákra írja a szavakat, addig is tanul.

A Taalstudio Tinaban együtt építünk egy képzeletbeli holland házat: a szavak a téglák, a nyelvtan a malter, a mondatok a téglasorok, az ablakok és az ajtók a kifejezések és még sorolhatnám, a ház annál nagyobb és értékesebb, minél több idὅt és munkát fektet bele, minél többet gyakorol.

A nyelvet viszont nem elég tanulni, haszálni is kell, hiszen ez a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a beszédkészség fejlesztésére, ezért az órák gazdagok beszéltetö feladatokkal és gyakorlatias szituációkkal. Hiszen mi értelme a medence partján megtanulni a tempózást, ha sohasem megyünk bele a mélyvízbe, ahol igazából szükség van rá? Ehhez érdemes az órán kívül még néhány dolgot megtenni, mint például a telefon nyelvezetét átállítani holland nyelvre, újságot és mesekönyveket olvasni, holland rádiót hallgatni a kocsiban vagy egy gyerekfilmet hollandul megnézni a Netflixen ( azért mesefilm, mert a legtöbb film angol nyelven nézhetö, nincs szinkronizálva) 

Tavaszi kurzusok

Holland kezdő nyelvtanfolyam A0->A1. “ONLINE”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni hollandul alapszinten. Az órák gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerü szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal.

🔸Időpont: hétfőnként 17.00-18.30
🔸Start: 2024. március 4.
🔸Gyakoriság: hetente egyszer, összesen 18 alkalom, 90 perces órák
🔸Csoportlétszám: 3-8 fő
🔸Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔸online: Zoom

Van Start A0-A2 Boom € 54.50

De Opmaat A0-A2 Boom € 54.50

Eenvoudige basisgrammatica Boom € 39.95

 

Tavaszi kurzusok

Holland középhaladó nyelvtanfolyam A1->A2  ”ONLINE”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének jobban megtanulni hollandul, de már nem alap, hanem középszinten.  Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerü szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal. Lesznek rövid, közepesen hosszú és kifejtὅs beszédgyakorlatok; hivatalos és személyes e-mail, reklamáció írása.

A témák a következők: holland szokások, munkavállalás, biztosítás, pénzügyek…Ezen kívül átveszünk néhány nyelvtani anyagot is, mint pl. igeidὅk, szórend, feltételes mód, passzív, er, kötὅszavak, zijn aan het+infinitív kifejezés és te+infinitiv.

🔸Időpont: szombatonként 11.00-12.30
🔸Start: 2024. március 2.
🔸Gyakoriság: hetente egyszer, összesen 18 alkalom, 90 perces órák
🔸Csoportlétszám: 3-6 fő
🔸Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔸online : Zoom

In Zicht A2-B1 Boom € 54.50

De Sprong A1-B1 Boom € 54.50

Klare taal! Boom € 49.95

 

Tavaszi kurzusok

Holland haladó nyelvtanfolyam B2.1->B2.2 “ONLINE”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének jobban megtanulni hollandul, de már nem alap, hanem középszinten.  Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerü szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal. Lesznek rövid, közepesen hosszú és kifejtὅs beszédgyakorlatok; hivatalos és személyes e-mail, reklamáció írása.

A témák a következők: Vakáció és szabadidö, közlekedés és közlekedési eszközök, természet és tájak, egészséges tplálkozás…Ezen kívül átveszünk néhány nyelvtani anyagot is, mint pl. plusquamperfectum, passzív, er, kötὅszavak, zijn aan het+infinitív kifejezés és te+infinitiv.

🔸Időpont: szombatonként 09.00-10.30
🔸Start: 2024. február 17.
🔸Gyakoriság: hetente, 18  alkalom, 90 perces órák
🔸Csoportlétszám: 3-6 fő
🔸Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔸online:Zoom

Klare taal! Boom € 49.95

De Finale B1-B2 Boom € 54.50

Tavaszi kurzusok

Holland haladó nyelvtanfolyam B2.3->B2.4 ”ÉLŐ”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének jobban megtanulni hollandul, de már nem alap, hanem középszinten.  Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerü szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal. Lesznek rövid, közepesen hosszú és kifejtὅs beszédgyakorlatok; hivatalos és személyes e-mail, reklamáció írása.

A témák a következők: Vakáció és szabadidö, közlekedés és közlekedési eszközök, természet és tájak, egészséges tplálkozás…Ezen kívül átveszünk néhány nyelvtani anyagot is, mint pl. plusquamperfectum, passzív, er, kötὅszavak, zijn aan het+infinitív kifejezés és te+infinitiv.

🔸Időpont: szerdánként 19.00-20.30
🔸Start: 2024. FEBRUÁR 21.
🔸Gyakoriság: hetente, 18 alkalom, 90 perces órák
🔸Csoportlétszám: 3-6 fő
🔸Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔸Cím: Taalstudio Tina, Reubenberg 23, Swalmen, Hollandia

Klare taal! Boom € 49.95

De Finale B1-B2 Boom € 54.50


Tavaszi kurzusok

Holland nyelvtanfolyam haladók számára B2-C1 “ONLINE”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik már beszélnek hollandul, de szeretnék a pontot feltenni az I-re, szeretnék tökéletesíteni a tudásukat. Az induló nyelvi szint B2 és a következő, amit célul tüzünk ki, a C1. Együtt felépítettünk már egy képzeletbeli holland házat, de most szeretnénk ezt a házat úgymond komfortosabbá, könnyebben használhatóbbá tenni, ahol az ajtók nyikorgás nélkül nyílnak és a lépcsők bejáródtak.

🔸Időpont: hétfőnként  19.00-20.30
🔸Start: 2024. február 19.
🔸Gyakoriság: hetente egyszer, 18 alkalom, 90 perces órák
🔸Csoportlétszám: 3 – 6 fő
🔸Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔸online : Zoom

Klare taal! Boom € 49.95

Nederlands naar perfectie Boom € 54.50

Német nyelvtanfolyam

Nyelvkönyvek

Az Európai Unióban leggyakrabban beszélt nyelv, amit közel 120 millió ember használ anyanyelvi szinten. A legtöbb magyarországi középiskolában választható tantárgyként szerepel. Mégis sok magyar számára nehezen megtanulható nyelv……mondják sokan, pedig ez nem így van. Az tény, hogy a magyar és a német nem egy nyelvcsaládból származik, ezért a szókincsben, a mondatalkotásban és a nyelvtanban vannak különbségek, viszont ha egy mondatot logikusan szeretnénk összeállítani, akkor rájövünk, hogy sok tekintetben nagyon is hasonlít a két nyelv.

A nyelvtanulásban fontos tényezö az elhatározás, hogy tanulni szeretné a nyelvet. A legtöbben a külföldi munkakeresés miatt választják a német nyelvet és nagyon jól is teszik. Mivel a világnyelv az angol, így egyre többen beszélik is azt, ami valljuk be öszintén, hogy egy nagyszerü dolog, hiszen így az emberek könnyebben megértik egymást, gyorsabb az információváltás. De ha a német munkaadó választás elé kerül, hogy melyik munkavállalót vegye fel, akkor egészen biztos, hogy azt választja, aki beszél németül, mint azt, aki nem.

A következö lépés megtervezni, hogy mennyi idöt szánunk a célunk eléréséhez. Ahhoz, hogy célba érjünk, sokat kell tanulni, szavakat, nyelvtant, szófordulatokat és kifejezéseket. A szótanulásra több módszert is tudunk javasolni, de az egyik legjobb a szókártya, mert költséghatékony és amíg a kis kártyákra írja a szavakat, addig is tanul.

A Taalstudio Tinaban építünk egy képzeletbeli német házat: a szavak a téglák, a nyelvtan a malter, a mondatok a téglasorok, az ablakok és az ajtók a kifejezések és még sorolhatnám, a ház annál nagyobb és értékesebb, minél több idὅt és munkát fektet bele, minél többet gyakorol.

A nyelvet viszont nem elég tanulni, használni is kell, hiszen ez a legfontosabb. A nyelvórák ezért beszédcentrikusak tele beszéltetὅ feladatokkal és szituációkkal. Hiszen mi értelme a medence partján megtanulni a tempózást, ha sohasem megyünk bele a mélyvízbe, ahol igazából szükség van rá? Ehhez érdemes az órán kívül még néhány dolgot megtenni, mint például a telefon nyelvezetét átállítani német nyelvre, újságot és mesekönyveket, rövid gyerekverseket olvasni, német rádiót hallgatni a kocsiban vagy egy ismert filmet németül megnézni a Netflixen vagy a Youtube-on.

Tavaszi kurzusok

Német nyelvtanfolyam gyerekeknek A0->A1 ”ONLINE”

Ez a tanfolyam 8-12 éves gyerekeknek szól akik szeretnének megtanulni németül alapszinten. Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok játékkal, olvasással, írással, helyesírás gyakorlásával és egy kicsi nyelvtannal.

📌Időpont: keddenként 16.00-16.45
📌Start: 2024. január 16.
📌Gyakoriság: hetente, 10 alkalom, 45 perces órák
📌Csoportlétszám: 4 – 10 fő
📌Ár: € 180.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
📌online: Zoom

Prima Los geht’s! Cornelsen Verlag € 35.00

 

 

Tavaszi kurzus

Német nyelvtanfolyam kezdöknek A0->A1+ ”ONLINE”

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni németül alapfokon. Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak. Gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerü szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal. A témák a következők: személyes adatok, bemutatkozás, napi program, idὅjárás, ételek és italok, a hotelben, az irodában, a étteremben.

📌Időpont: kedden 17.00-18.30 
📌Start: 2024. január 16.
📌Gyakoriság: hetente, 18 alkalom, 90 perces órák
📌Csoportlétszám: 3-6 fő
📌Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
📌online: Zoom

Begegnungen A1+ Schubert Verlag € 49.50

 

Tavaszi kurzus

Német középhaladó nyelvtanfolyam A1->A2+ “ONLINE”

📌Időpont: csütörtökön 19.00-20.30
📌Start: 2024.január 18.
📌Gyakoriság: hetente, 18 alkalom, 90 perces órák
📌Csoportlétszám: 3 – 6 fő
📌Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
📌online: Zoom

 

BegegnungenA2+ Schubert Verlag € 49.50

Geschäftliche Begegnungen A2+ Intertaal € 49.50

Magyar nyelvtanfolyam

Tankönyvek

Magyar a hivatalos nyelv Magyarországon és az anyaországgal szomszédos országokban  a magyar kisebbségi területeken. A nyelvet körülbelül 14,5 millió ember beszéli. Az egyetlen olyan nyelv Európában, ami nem az indoeurópai, hanem a finnugor nyelvcsaládhoz tartozik, nincs semmi hasonlósága a nyugat- és keleteurópai nyelvekkel. A magyar nyelvet nem csak azért nehéz megtanulni, mert nem hasonlít egyetlen nyelvre sem, hanem azért is, mert a nyelvtan elég összetett a sokféle toldalékkal és a hosszú összevont szavakkal. A magyar ABC 44 betüböl áll. Vannak kettös és hármas mássalhangzók: cs, dz, dzs, gy, ly, ny, sz, ty, zs, Ezen kívül ott vannak még a hosszú magánhangzók is: á, é, í, ó, ő, ú, ű.

Ha magyarul szeretnél tanulni, akkor meg kell tanulnod fordítva gondolkodni. Mire is gondolunk pontosan?

-A magyar nyelvben nincs hím- és nönem, de van 21 eset toldalékok formájában, ami a szó végére kerül, nem pedig a szó elé elöljárószóként, például a házban-  in dem Haus.

-a számok is fordítva mondandók, például 41, negyvenegy-vierzigeins (einundvierzig helyesen németül)

– a nevek Müller Tamás, de németül pont fordítva, Tamás Müller ( Thomas Müller)

-oh, és még valami, a szó hangsúlya MINDIG az elsö szótag alatt van.

Ezek azok a dolgok, amik megnehezítik a magyar nyelv tanulását, tízszer nehezebb, mint a holland vagy német nyelv. Természetesen megtanulható, de sok türelemre és kitartásra van hozzá szükség. A magyar nyelv egy különleges és rendkívül szép nyelv szinonímák széles skálájával, amikkel úgy tudja kifejezni a gondolatait és az érzéseit, mint semmilyen másik nyelvben.

A nyelvet viszont nem elég tanulni, haszálni is kell, hiszen ez a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a beszédkészség fejlesztésére, ezért az órák gazdagok beszéltetö feladatokkal és gyakorlatias szituációkkal. Hiszen mi értelme a medence partján megtanulni a tempózást, ha sohasem megyünk bele a mélyvízbe, ahol igazából szükség van rá? Ehhez érdemes az órán kívül még néhány dolgot megtenni, mint például a telefon nyelvezetét átállítani magyar nyelvre, újságot és mesekönyveket olvasni, magyar rádiót hallgatni a kocsiban vagy egy mesefilmet, vagy akár egy rendes filmet magyarul megnézni a Youtube-on.

Őszi kurzusok

Magyar kezdő nyelvtanfolyam A0->A1+ ”ONLINE

Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni magyarul alapszinten. Az órák interaktívak, gondosan megtervezettek és változatosak, gyakorlatias és célirányos tematikával, sok életszerű  szituációval, olvasással, írással, hanganyag hallgatásával és nyelvtannal.

A kurzus során bármikor felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben (például holland, német vagy angol kérdés esetén is).

🔹Időpont: szerdánként 17.00-18.30
🔹Start: 2023. október 25.
🔹Gyakoriság: hetente, 18alkalom, 90 perces órák
🔹Csoportlétszám: 3-6 fő
🔹Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔹Skype

🔹tanár: Székely Erika

magyarOK A1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

magyarOK A2+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

Magyarok B1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

Őszi kurzusok

Magyar középhaladó nyelvtanfolyam “ONLINE”

Az órákon kívül heti 1 vagy 2 óra önálló tanulással lehet még számolni. A kurzus során bármikor felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben (például holland, német vagy angol kérdés esetén is).

🔹Időpont: szerdánként 19.00-20.30
🔹Start: 2023.oktober 25.
🔹Gyakoriság: hetente, 18 alkalom, 90 perces órák
🔹Csoportlétszám: 3-6 fő
🔹Ár: € 450.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔹Skype

🔹tanár: Székely Erika
 

magyarOK A1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

magyarOK A2+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

Magyarok B1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

Őszi kurzusok

Magyar nyelvtanfolyam tinédzserek számára “ONLINE”

Ezt a tanfolyamot a 12 és 17 év közötti kamaszok számára szervezzük, akik a magyar nyelv alapjait szeretnék elsajátítani. Az órák játékosak, interaktívak, alaposan megtervezettek és változatosak, gyakorlati és célzott témákkal, olvasással, írással, hanganyag hallgatással és nyelvtannal.

Akár az a cél, hogy bővítse gyermeke nyelvi ismereteit, akár a kulturális kapcsolatait szeretné elmélyíteni, segítünk megnyitni ezeket az ajtókat a tinédzsere előtt. Ideális módja annak, hogy gyermeke kibővítse ismereteit az új nyelven, miközben javulnak a szociális képességei is.

Cursus A0->A1

🔹Időpont: szerdánként 17.00-17.45
🔹Start: 2023. október 25.
🔹Gyakoriság: hetente 1-szer, 10 alkalom, 45 perces órák
🔹Csoportlétszám: 3 – 6 fő
🔹Ár: €170.00 (tananyag és beíratkozási díj nélkül)
🔹Skype

🔹tanár: Krisztina Gebula Domby

 

magyarOK A1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

magyarOK A2+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

Magyarok B1+ leerboek +oefenboek Pécsi Tudományegyetem € 49.50

KAPCSOLATTARTÁS