Ki vagyok én

Sok ember lát  szívesen egy arcot és egy személyt a munka mögött. Örülök, hogy az oldalon üdvözölhetem!

Gebula ​​Domby Krisztina vagyok, de nagyon sok ember Tinának hív. A Tina Taalstudio büszke tulajdonosa vagyok és remélhetőleg az Ön jövőbeli nyelvtanára.

Tanári képesítéseimet Magyarországon szereztem. Fὅiskolai tanulmányaim mellett már 18 évesen elkezdtem nyelvórákat adni, először kisgyermekek számára az óvodában és az általános iskolában, majd a középiskolások számára, nyelvvizsgára vagy érettségire készítettem fel diákokat, és még sok más dolgot is csináltam a német nyelvvel kapcsolatban. Hollandiában 2016 óta szervezek nyelvtanfolyamokat német, holland és magyar nyelven. Emellett nyelvi tanfolyamokat is tartok a venlói Volksuniversiteit-en. Csaknem húsz éve dolgozom tanárként.

 

 

Kicsi gyerekként ismerkedtem meg a német nyelvvel. Amikor a szüleim elváltak, apám egy német hölgyet vett feleségül, és azóta a német nyelv az életem része. 12 évig jártam egy speciális iskolába; általános iskola és gimnázium; amely a művészetre és a zenére szakosodott. Később a fὅiskolán a földrajz mellett a német nyelvet választottam, amibὅl a diplomámat is szereztem.

Ki vagyok valójában?

  • egy olyan személy, aki szenvedélyesen szereti a nyelveket és a zenét,
  • két kedves gyermek édesanyja, akiket szintén többnyelvűen nevelünk,
  • egy nyelvtanár, aki lelkes, ám szigorú, dinamikus, klasszikus, de nem konzervatív és következetes

 

2012 óta élek Hollandiában, felnőttként ismerkedtem meg a holland nyelvvel, tehát azt is tudom, milyen nehéz idegen nyelvet megtanulni. De ahány nyelv, annyi ember…

Meggyőződésem, hogy a nyelvtudás olyan gazdagság, ami pénzzel nem mérhető. Nagyszerű érzés idegen embereket a saját nyelvükön megérteni, külföldön a saját ügyeidet segítség nélkül intézni és így szabadnak érezni magad. Tehát a Taalstudio Tina-nál nem csak egy nyelvvel, hanem a hozzá tartozó kultúrával is jobban meg fogsz ismerkedni, illetve nem utolsósorban önmagaddal is. Ettὅl más ez az egész.

Wiebenik

Contact gegevens