Wie Zijn we

Veel mensen vinden het fijn om het gezicht van de persoon achter het werk te zien. Dit ben ik en wil mij hierbij, als uw mogelijk toekomstige taaldocente, nader voorstellen.

Ik ben Krisztina Gebula Domby, bij velen bekend als Tina en de trotse eigenaresse van Taalstudio Tina.

  • Moeder van 2 leuke kinderen met een meertalig opvoeding.
  •  Passie voor muziek, kunst, culturen en vooral taal.
  • Dynamisch, klassiek, consequent maar ook streng en mensen weet te enthousiasmeren.

Door het hertrouwen van mijn vader met een Duitse vrouw is de Duitse taal al van kinds af een deel van mijn leven.

Aan het gymnasium waren de specialismen kunst en muziek waarna ik later op de hogeschool, naast geografie,  Duitse taal studeerde. De lerarenopleidingen heb ik in Hongarije gedaan. Naast deze studie ben ik met 18 jaar begonnen taallessen te geven, eerst aan kinderen van de kleuterschool en basisschool later ook aan leerlingen van de middelbare school. Studenten-assistentie als voorbereiding op een taal- of eindexamen met name betreffende de Duitse taal.

Sinds 2012 woonachtig in Nederland en zodoende de Nederlandse taal geleerd. Hier geef ik vanaf 2016 met veel plezier taaltrainingen : Duits, Nederlands en Hongaars. Ook verzorg ik taalcursussen bij de Volksuniversiteit Venlo. Door de 20 jarige ervaring als docent weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om een vreemde taal te leren.

Taalkennis verrijkt niet allen de mens maar vergroot je vrijheid en zelfstandigheid daar waar ze jou niet in je moedertaal kunnen aanspreken of bedienen.

Taalstudio Tina maakt hierbij het verschil !!

U leert de taal, cultuur maar vooral door deze verrijking Uw eigen kunnen.   

 

 

Wiebenik

Ik woon momenteel in Venlo (Nederland) en ben in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Szeged als docent Engels als tweede taal (ESL) en Hongaars als vreemde taal (HFL). Door de jaren heen heb ik les gegeven op middelbare scholen en taalscholen terwijl ik mijn kennis van het Engels voortdurend bijschaafde – en ook Nederlands en Duits leerde bij Taalstudio Tina. Ik geef Engelse en Hongaarse les hier in de taalschool.

Ik besteed mijn vrije tijd aan muziek, reizen en vrienden. Ik hou van de natuur en wandelen.

Ik geloof dat het Engels voor ons de wereld opent en ons zelfverzekerder maakt in ons dagelijks leven.

Contact gegevens